Kao  jedan od vodećih svetskih eksperata za pružanje proizvodnih rešenja u sferi mikroelektronike (EMS), Integrated Micro-Electronics Inc (IMI) se svrstava među 25 najboljih dobavljača EMS usluga u svetu, kao i među prvih deset najboljih kompanija na automobilskom tržištu. Kao deo proizvodnog portfolia kompanije AC Industrial Technology Holdings, IMI posluje u okviru Ayala korporacije i specijalizovan je za proizvodnju visoko pouzdanih i kvalitetnih elektronskih proizvoda dugog životnog ciklusa u automobilskoj i vazduhoplovnoj industriji, kao i u proizvodnji industrijske elektronike.

U automobilskoj industriji, IMI nudi rešenja prilagođena zahtevima kupaca za sigurnost i zaštitu, poput automobilskih kamera, elektronskih upravljačkih jedinica (ECU) i naprednih sistema za pomoć vozaču (ADAS). U segmentu industrijske elektronike, između ostalih, posebno izdvajamo uređaje za zaštitu i kontrolu pristupa, elektronske module i sisteme za nadzor i zaštitu imovine.

IMI u Srbiji

“Integrated Micro-Electronics d.o.o. Niš”, posluje kao vodeća kompanija u oblasti pružanja usluga u sferi mikroelektronike (EMS), montaže poluprovodnika napajanja i testiranja. Prvi zaposleni u Nišu počeli su sa radom 2017. godine, a pokretanje proizvodnje i svečano otvaranje održano je u septembru, 2018. godine, kada su svi radovi i završeni. Trenutni broj zaposlenih je više od 600, koji se kontinuirano uvećava srazmerno sa planiranim rastom i razvojem kompanije (kapacitet 1250 zaposlenih). Sarađujemo sa vodećim svetskim proizvođačima originalne opreme (OEMs) u oblasti računarstva, komunikacije, automobilske, industrijske i medicinske elektronike.

Biti vodeći inovativni partner za pružanje proizvodnih rešenja prilagođenih kupcima, je naša vizija kojoj težimo, a naša misija je kreiranje jedinstvenih proizvoda na osnovu iskustva, koje naši partneri cene. Naše vrednosti integriteta, fokusa na kupce, briga za druge i izvrsnost, ključne su u postizanju vizije i misije kompanije na svim IMI lokacijama.

Za nas u IMI-u, budućnost počinje sada. Jednostavno, mi smo spremni i idemo ka budućnosti.